Website Hosting

Snel, stabiel en veilig met persoonlijk contact!

Volledig ontzorgen


Hosting, databases, CMS, domeinen, mailspaces. Wil je een website laten maken maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, wij verzorgen jouw website van a tot z en geven graag advies op maat. Wij lopen graag samen met jou op een heldere en eerlijke manier de mogelijkheden rondom website hosting door en geven graag op een begrijpelijke manier antwoord op al jouw vragen.

Domeinnamen

De juiste domeinnaam is belangrijk voor de online vindbaarheid en zichtbaarheid van je bedrijf. Ik kan een domeinnaam voor je vastleggen of overnemen van een andere beheerder.

Opslag en database

Het hostingpakket wordt door mij op maat samengesteld. De grootte van de opslagruimte en de database wordt bepaald aan de hand van de verwachte hoeveelheid content en gebruikers. Dit kan ten alle tijden flexibel aangepast worden.

Professionele e-mail

Wanneer je een domeinnaam vastlegt heb je de mogelijkheid deze domeinnaam te gebruiken voor een professioneel e-mailadres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik leg het je graag uit.

Beveiligde verbinding

Studio Kanters maakt altijd gebruik van een beveiligde SSL verbinding. DIt is een veilige en betrouwbare versleuteling van je website en is altijd in mijn hosting paketten inbegrepen.

Hosting Small

1 website database + CMS. (max. 5GB)

SSL certificaat (beveiligde SSL verbinding).

5 E-mailadressen.

1000 GB dataverkeer.

€ 10 p/m

Domeinnaam registratie (1 jaarlijks, prijs afhankelijk van domeinnaam.

1 Microsoft Exchange mailadres + € 3,40

*Betaling per kwartaal. Prijs ex. BTW. Looptijd van 1 jaar.

Hosting Small + Support 1

Alles in 1: een combinatie van de Hostinng Small en Support Plan 1 waarbij dezelfde diensten en voorwaarden gelden als bij de individuele pakketten.

€ 25 p/m

*Betaling per kwartaal. Prijs ex. BTW. Looptijd van 1 jaar.

Support plannen bekijken
Hosting Small + Support 2

Alles in 1: een combinatie van de Hostinng Small en Support Plan 2 waarbij dezelfde diensten en voorwaarden gelden als bij de individuele pakketten.

€ 45 p/m

*Betaling per kwartaal. Prijs ex. BTW. Looptijd van 1 jaar.

Support plannen bekijken

Een goede fundering.

Aan de basis van een goed werkende website staat een stabiele en veilige hosting die structureel goed onderhouden wordt.

Onderhoudsopties bekijken

Persoonlijk contact?

Heb je een vraag of wil je graag samenwerken? Neem gerust contact op door het contactformulier in te vullen of via app, telefoon of mail contact op te nemen.