Menu

Kunst In Beweging Deventer is een platform voor lokaal kunst- en cultuuraanbod, specifiek voor bewoners van woon- en zorghuizen. Ontstaan in de corona periode. Voor dit mooie initiatief heeft Studio Kanters de vormgeving en structuur van alle media uitingen mogen ontwikkelen.

Website bezoeken

HelloFlex People is een uitzendbureau gespecialiseerd in de flexbranche en biedt onder andere verschillende administratie en softwarematige oplossingen. Voor Helleflex People heb ik twee kaarten mogen ontwerpen om naar nieuwe en trouwe partners te sturen. De huisstijl moest doorgevoerd worden en de uitstraling open maar zakelijk.

Om een beter beeld te geven van het diverse aanbod workshops en projecten die ze aanbieden mocht Studio Kanters een website voor ze ontwerpen en ontwikkelen.

De huisstijl van Cultureel verschil is zwart/wit en ook onze ontwerpen en uitwerking moesten binnen de de zwart/witte stijl doorgevoerd worden.

Website bezoeken

 

Irma Sterk is een schoonheidssalon gevestigd in Twello. De salon werkt enkel met natuurlijke producten en behandelingen en verkoopt tevens producten van het merk Rosel Heim.

Voor Irma Sterk heb ik het logo, de huisstijl en de website ontwerp en bouw mogen verzorgen.

Bekijk de website

 

Bar Enzo is een bar en restaurant gevestigd in Moraira aan de Costa Blanca! Voor Enzo heeft Studio Kanters een sfeervolle en overzichtelijke website gemaakt. Bezoekers moeten via de website makkelijk kunnen reserveren en in contact kunnen komen. natuurlijk moet de uitstraling van de website hier voor zorgen.

Website bezoeken

E-bikemaat.nl is een webshop gefocussed op het reviseren van e-bike accu’s. Naast het reviseren van accu’s bieden ze ook een breed assortiment e-bike accessoires, onderdelen en nieuwe accu’s aan.

Voor E-bikemaat heb ik verschillende werkzaamheden uit mogen voeren. Zo heb ik de volledige huisstijl en logo mogen ontwerpen en heb ik de websshop gebouwd en ontworpen. E-bikemaat legt met het vernieuwen en hergebruiken van accu’s van elektrische fietsen de focus op een betere wereld met aandacht voor het milieu.

De gekozen kleur groen in het ontwerp spreekt uiteraard voor zich. Dit is waar E-bikemaat.nl voor staat. Het logo is een combinatie van een sterk en passend beeldmerk (ebm) en een duidelijke vermelding van waar het allemaal om draait; de webshop!